Allas Pugačovas firmas kotletes ar āboliem. Tu būsi sajūsmā, cik sulīgas un gardas tās izdodas!

Alla Pugačova ir pazīstama kā dīva ne tikai uz skatuves, bet arī virtuvē. Popkaraliene vienmēr mīlējusi savus viesus iepriecināt ar kādu interesantu recepti. Slavenā dziedātāja ēdiena gatavošanu uzskata par vēl vienu radošuma veidu.

Tāpēc viņas receptēs vienmēr ir iekļautas interesantas, neparastas sastāvdaļas. Kotletes ar āboliem Pugačovas gaumē ir ēdiens, kas ieguvis pelnītus panākumus pavāru vidū. Ne velti viņi saka, ka savulaik šim gardumam esot bijusi galvenā loma Maksima Galkina sirds iekarošanā!

Attiecībā uz Galkinu nezinām, nemelosim. Bet Allas meitas Kristīnas Orbakaites pirmā vīra Vladimira Presņakova radinieki joprojām atceras, cik burvīgi gatavojusi primadonna!

Jeļena Presņakova, Vladimira māte, stāsta: “Alla reiz Anglijā mūs cienāja ar šīm kotletēm. Ļoti interesanta ābolu garša, un ēdiens – pārsteidzoši sulīgs! Pārnākot mājās, piezvanīju viņai, paprasīju recepti un pati sāku regulāri gatavot šādas kotletes!”

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Sastāvdaļas:

300 grami jēra gaļas;
300 grami liellopa gaļas;
300 grami cūkgaļas;
1 sīpols;
2-3 maizes šķēles;
1 vistas ola;
1-2 āboli (vidēji);
Piens;
Saulespuķu eļļa;
Sāls, garšvielas (pēc garšas).

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment