Alla Pugačova ir pazīstama kā dīva ne tikai uz skatuves, bet arī virtuvē. Popkaraliene vienmēr mīlējusi savus viesus iepriecināt ar kādu interesantu recepti. Slavenā dziedātāja ēdiena gatavošanu uzskata par vēl vienu radošuma veidu.
Tāpēc viņas receptēs vienmēr ir iekļautas interesantas, neparastas sastāvdaļas. Kotletes ar āboliem Pugačovas gaumē ir ēdiens, kas ieguvis pelnītus panākumus pavāru vidū. Ne velti viņi saka, ka savulaik šim gardumam esot bijusi galvenā loma Maksima Galkina sirds iekarošanā!
Attiecībā uz Galkinu nezinām, nemelosim. Bet Allas meitas Kristīnas Orbakaites pirmā vīra Vladimira Presņakova radinieki joprojām atceras, cik burvīgi gatavojusi primadonna!
Jeļena Presņakova, Vladimira māte, stāsta: “Alla reiz Anglijā mūs cienāja ar šīm kotletēm. Ļoti interesanta ābolu garša, un ēdiens – pārsteidzoši sulīgs! Pārnākot mājās, piezvanīju viņai, paprasīju recepti un pati sāku regulāri gatavot šādas kotletes!”
Sastāvdaļas:
300 grami jēra gaļas;
300 grami liellopa gaļas;
300 grami cūkgaļas;
1 sīpols;
2-3 maizes šķēles;
1 vistas ola;
1-2 āboli (vidēji);
Piens;
Saulespuķu eļļa;
Sāls, garšvielas (pēc garšas).
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Profesors Anatolijs Danilāns ar trāpīgu teikumu pasaka savas pārdomas par Latviju (+ VIDEO)
- Ar kādiem dekoriem nevajag rotāt savu svētku egli: tas var sadusmot Ugunīgo zirgu un piesaukt likstas
- Pazīstama pārdevēja no Jelgavas pastāstīja, kā atlasīt visgardākos mandarīnus: vienkārša pazīme, ko daudzi palaiž garām
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Rīgas dome plāno ieviest jaunas izmaksas, kas no 2026.gada maija būtiski ietekmēs tūkstošiem dzīvokļu īrnieku Rīgā
- Bagātīgas Ziemassvētku kaktusa ziedēšanas noslēpums: eksperti skaidro, kā un kad to pareizi laistīt









